miércoles, 7 de febrero de 2018

Hoas de cálculo

1.Condicions de treball
   Electrodomèstics
   Ejercicis fulles de càlcul
   Caiguda vertical
   Ampliación Caída vertical
   Punto de encuentro vertical
   Tir parabòlic
    Punt de trobada MRU

2.Valoració del programa


Per a dur a terme estos treballs hem utilitzat un programa cridat Excel (ferramenta que en proporciona Google Drive), el qual només havíem utilitzat un parell de vegades per a treballs d'anys anteriors. Hem anat un poc perduts al principi però al final li hem agarrat el manya. Crec que l'excel ha sigut l'exercici que mes problemes i dificultats ens ha posat.A pesar de les dificultats, excel és un molt bon programa per a este tipus d'exercicis de càlcul i presenta una gran varietat de ferramentes per a modificar i retocar el treball.

 Resultado de imagen de excel


 3. Valoració del treball propost

 El treball ha consistit a realitzar una llista de variats exercicis utilitzant les diferents possibilitats i variades ferramentes que oferix excel. Al principi, els primer exercicis eren individuals, açò suposava una certa dificultat als mas desmanotats en este programa. Després, Els exercicis que es demanaven eren col·lectius, de manera que tots els membres del grup es complementaven entre si, els que millor controlaven el programa ajudaven i ensenyaven als que menys control tenien del programa. Finalment ens vam "examinamar" individualment del programa en un tipus de prova posada pel professor. M'ha paregut un treball que, a pesar de la seua una certa dificultat, ha servit perquè aprenguem a utilitzar un programa que en un futur servirà a molts. Per ultime, he de dir que m'ha paregut bé que hi haja activitats tant individuals com col·lectives.








 4. Diari de sesions

 La utilització del programa va començar el 9 de novembre de 2017, en eixes dates comencem les activitats individuals, les quals van ser un embolic al principi encara que finalment no va ser tan difícil com pareixia al principi. Al desembre comencem el treball en grup. Vam mantindre els mateix membres del treball anterior ja que tenim una gran química entre nosaltres que facilita l'organització del treball. El treball en grup va durar prou de temps, va haver-hi prou dificultats per a realitzar correctament tots els exercicis del treball ja que alguns integrants del grup (com jo mateix) ens som molt bons utilitzant este tipus de programes i a vegades ens resultava complicat ajudar els nostres companys. 
 El treball en grup consistia a realitzar una sèrie d'exercicis aplicant fórmules amb les dades proporcionats i d'esta manera, trobar resultats, realitzar taules i amb eixes taules, realitzar gràfiques. Alguns exercicis realitzats han sigut, trobada vertical, ampliació de caiguda vertical, punt de trobada vertical i tir parabòlic.







5. Valoraració del grup 

 El grup en general ha treballat ben ja que ens hem complementat molt bé i ens   hem tingut fregaments entre nosaltres.
 La valoració dels components és la següent:

Alberto Alonso - 9 . Ja que ha sigut molt responsable i treballador durant tot el treball, sempre buscant solucions. 
Óscar Vázquez - 9 . Ja que també ha sigut molt treballador i ha trobat la solució quan estàvem embossats en algun exercici. 
Wences Bañuls - 8 . Ja que a pesar de no controlar molt bé el programa ha realitzat les tasques que se li han assignat.  
Javi Bermúdez . 8. Ja que, com Wences, a pesar de no controlar molt el programa, s'ha buscat la vida per a acabar les seues tasques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario