miércoles, 28 de febrero de 2018

Classcraft

Este blog és especial ja que no seguirem l'estructura pròpia de la resta de blogs i utilitzarem una estructura més lliure.

Classcraft és un programa en què se simula un joc de rol entre el professor i els alumnes. Cada jugador de cada equip ha de triar un tipus de personatge. Hi ha tres tipus de personatge: mags, guerrers i curanderos. Els mags posseïxen més poder però menys vida, els guerrers posseïxen més vida i menys poder i els curanderos posseïxen una vida i un poder equilibrats. Cada personatge té una sèrie de poders diferents dels altre personatges depenent el tipus de personatge que siga. Cada dia es fa un evneto cridat "El esdeveniment del día" gestionat pel professor en el qual pot passar qualsevol cosa. L'objectiu és aconseguir XP per a pujar de nivell i desbloquejar nous poders i obtindre GP per a poder modificar el teu personatge i posar-li cascos, armadures, pantalons, bótes i inclús mascotes diferents.

Em pareix una aplicació molt original ja que li dóna un toc divertit a l'assignatura ja que genera una rivalitat sana entre els diferents equips. També ajuda a motivar-te per a acabar les tasques que et manen amb més rapidesa ja que eres recompensat amb XP. També hi ha poders que et permeten menjar en classe i escoltar música cosa que també ajuda a estar més a gust en classe d'informàtica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario